En sväng upp mot Rodga

by on Nov.16, 2018, under Allmänt skrivande


På förmiddagen så körde jag upp mot Rodga och tänkte hitta några nya små gölar som jag kunde fotografera men när jag passerat Sörsjön så körde jag in på den lilla vägen där Nanne har sin sommarstuga och där jag varit en gång tidigare.

Man var ju välkommen till Ängstugan stod det på den lilla stenen men det blev ju inget kaffe i den stugan eftersom hon inte var ute men jag parkerade bilen och gick ner där vi gick och plockade svamp sist. Å den här bilden tog jag vid en liten göl som ligger straxt intill vägen. och som är en fortsättning på sjön Rödgölen.

Efter en stund kom jag fram till Ysjön som låg en bit längre in i skogen där jag tog några bilder. Å fler små sjöar hittade jag men det får allt räcka med de här bilderna.

Faktum är att jag även hittade höstkantareller på flera ställen men de fick faktiskt vara kvar  eftersom jag hade bestämt mig för att fotografera.

Fortsatte sen på några ännu mindre vägar och till slut så kom jag ut vid Getsjötorp ovanför Svärtinge och kunde åka in mot stan lagom för att hämta Kevin som slutade vid tre.
En sväng till stan blev det förstås också ikväll eftersom Kevin ville träna men inte hände det något medans jag satt och väntade på honom utan det var bara att vänta tills han kom ut å vi åkte tillbaka till skogen.
Nu är klockan snart midnatt och det är dax att se om det händer något i Västerbotten så man kan uppdatera deras webbsidor i natt. Har ju faktiskt varit otroligt lugnt där uppe men det är ju inte något jag kan göra åt även om det känns trist att inte kunna uppdatera så mycket.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.