Lastbil fast i viadukten igen

by on nov.16, 2018, under Blåljusbilder

Idag på morgonen när jag körde Kevin till skolan så bara ett par hundra meter från skolan så gick det larm om en olycka på gamla E4. Jag visste ju att jag skulle vara först och Kevin hoppade av ute på gatan och gick in till skolan och jag fortsatte upp mot Söderledsrondellen. Straxt innan jag kom dit fick jag exakt position på händelsen och det var ju en lastbil som kört fast i viadukten på gamla E4 i höjd med Finspångsvägen.

Men inte heller denna gång blev det någon bild såld då Thomas på NT jobbade dag och drog iväg från redaktion.  Å det var bara att konstatera att det blev en bomkörning denna gång men snart borde det väl hända något som går att kränga till NT och med lite tur även till andra tidningar och kanske tv.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.