Så var 65-årsdagen över och dagarna rullar på

by on Nov.15, 2018, under Allmänt skrivande


När jag fyllde år så kom Micke, Rebecca och lilla Hugo över en sväng och jag hade ju faktiskt en liten tårta som räckte till oss alla. Vi satt och pratade en stund och fikade och lilla Hugo sjöng för mej också för det var ju viktigt då jag fyllde år tyckte han.

De här två stora Drömfångarna fick jag av dom och de hängdes upp dagen därpå där jag tyckte de passade bra. De andra två som hängt där tidigare hamnade i hallen.

Dagen efter så kom John, Linda och lilla Jazon ut och jag hade ju lovat att bjud dom på middag. Så när de kom hade de med sig en stor korg med fina glas en Whiskeykaraff och en stor flaska Whiskey och annat gott. Känns ju som jag skulle ha fyllt 70 för 65 tycker ju inte jag är något speciellt att fira.

Hade ju lovat att bjuda på oxfile men kom på att Linda inte gärna äter nötkött och lilla Jazon äter ju helst korv. Så i grevens tid fick jag fram en fläskfilé och korv ur frysen också så var det fixat.

En stor skål sallad och till det så serverades det ju pommefrites eftersom det tar så lång tid att fixa till Hasselbackspotatis eller nåt annat. Men det smakade bra och det mesta köttet gick åt men det fanns kvar så även Kevin fick ett andramål senare på kvällen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.