Den här dagen

Ja idag är det fem år sedan man satt ute på en löparbana.

by on nov.13, 2018, under Allmänt skrivande, Den här dagen

Ja för fem år sedan när jag fyllde 60 år så var jag först på Kevins skola och var med och när den var slut så var det dax att fara ner till fotbollsträningen i Söderköping där det såg ut så här efter träningen.

Vem har suttit en Novemberkväll på Vikingavallen i Söderköping på löparbanan och ätit kladdkaka och hört ett fotbollslag sjungit ja må han leva. Jo jag har gjort det och tack grabbar i VHIF-P02 för era underbara röster och tack för kaffet och kladdkakan som fam Harrström gjort tidigare och tagit med sig  Nu blev det ju lite snabbt avbrott då den lille inte alls mådde bra.

Kommentarer inaktiverade för Ja idag är det fem år sedan man satt ute på en löparbana. more...

En dag för 7 år sedan

by on nov.09, 2017, under Den här dagen


Ja så här såg det ut utanför stugan år 2010. Inte för att jag minns det men vet att ve hade rejälare vintrar förr och vintern började även tidigare. Så det återstår att se när vintern börjar i år och hur kraftig den blir. Men förstås så gillar jag ju om vi kanske får en meter snö. Det gör mej ingenting. :)

Kommentarer inaktiverade för En dag för 7 år sedan more...

När vi körde Triken

by on nov.08, 2017, under Den här dagen


Hur många år sedan den här bilden togs vet jag inte. Men med tanke på mopederna så bodde ju Cassandra kvar hemma och körde sin moped så det är kanske nio år sedan. Det var min kompis Annelie Brodin som var på väg från Göteborg upp till Stockholm som stannade till och övernattade. Å förstås fick ju Kevin och jag låna hennes Trike och köra ett varv. Jag minns hur jäkla glad Kevin var och tjatade bra mycket det dygnet att jag skulle köpa en sån för där satt han ju riktigt bekvämt. Å vi åkte ju en sväng bort vid Öbonäs och runt innan vi åkte tillbaka hem där främmandet fanns. Någon Trike blev det inte och det lär jag väl inte få råd med heller på äldre dar misstänker jag. Men nog var den häftig.

Kommentarer inaktiverade för När vi körde Triken more...

Idag för sju år sedan

by on nov.07, 2017, under Den här dagen


Så här såg det ut år 2010. Det var en lördag om jag inte misstar mej helt och hållet då min vän Lennart kom ut med sin lastbil och hjälpte till att lyfta in bubbelbadet i lusthuset. Ett par dagar senare sattes taket på plats. Innan det hamnade där så stod det ju uppe på gräsmattan under bar himmel ett tag men då drog det ju betydligt mer el och likaså var det inte fullt lika behagligt när man skulle upp ur badet å det var 10-15 grader kallt ute och snön föll ner. Våra handdukar var fastfrusna på trappsteget minns jag. Men sedan dess har bubbelbadet använts flitigt. I år kanske det blivit betydligt mindre badande i både poolen och i bubbelbadet men än finns det ju tid över för bubbel i alla fall. Vem fan vill ner i stora poolen nu :)

Kommentarer inaktiverade för Idag för sju år sedan more...

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.