Vem är Trollet i skogen

Ute på arbete

by on nov.08, 2018, under Allmänt skrivande, Vem är Trollet i skogen


Den här bilden togs den 8 November av grannen Rebecca Järvinen som hängde med in till stan när det inträffade en singelolycka. Nog ser jag skärpt ut i alla fall eller hur :)

Kommentarer inaktiverade för Ute på arbete more...

Dax för lite fotografering

by on okt.17, 2018, under Allmänt skrivande, Vem är Trollet i skogen


Jag gillar ju inte å vara med på bild men den här bilden lyckades min granne Rebecca att ta på mej när vi var uppe hos Janne Skvättan i dag.

Alltid allvarsam och att kika in i kameran eller le är liksom inte min grej så därför ser jag väl buttrig ut hela tiden på bilder.

Kommentarer inaktiverade för Dax för lite fotografering more...

Ja har svansen kvar

by on apr.27, 2018, under Vem är Trollet i skogen


Det var ju någon besökare som undrade om jag fortfarande hade mitt långa hår och nog finns det väl någon bild där svansen syns. Men för säkerhets skull så lägger jag nu upp ett dagsfärskt foto på min svans. Även om den blir tunnare och tunnare med åren :)

Kommentarer inaktiverade för Ja har svansen kvar more...

Jag kan se respektabel ut också

by on maj.29, 2017, under Vem är Trollet i skogen


Jag kan ju se respektabel ut också även om jag nu inte gör det så ofta. Jag är väl inte den sortens person som precis går omkring i kostym så värst ofta men här står jag i alla fall utanför kyrkan i Rejmyre på väg in till dopet av mitt barnbarnsbarn.

Mer normalt är nog att jag ser ut så här när jag är hemma i skogen. Fast jag kan väl erkänna att det är väl heller inte alltid jag är så välkammad men på bilden är jag ju rätt nyligen hemkommen från dopet också :)

Kommentarer inaktiverade för Jag kan se respektabel ut också more...

Ser ju inte ut som jag är

by on maj.17, 2017, under Vem är Trollet i skogen


Ja kanske något lustig rubrik på inlägget men när jag kikar på selfien som jag tog så ser jag ju faktiskt riktigt pigg ut på bilden som är tagen i sovrummet vid middagstid. Men med tanke på att jag inte sovit så mycket eftersom jag jobbat natten som vanligt och det har nog blivit lite dåligt med sömn de sista nätterna så känner jag mej absolut inte pigg och fräsch men det känns ju rätt skönt att jag själv tycker jag ser ut som en piggelin :) Vad ni andra tycker ja det vet ja ju inte.

Kommentarer inaktiverade för Ser ju inte ut som jag är more...

Ett par färska bilder från sidan

by on apr.04, 2017, under Allmänt skrivande, Vem är Trollet i skogen


Var ute och fotograferad och kikade på en del lämpliga sjöar med en kollega under förmiddagen. Å av någon anledning så blev tydligen jag fotograferad också å bilderna blev ju inte alls så dumma från sida då jag ogillar att vara med på bild.

Kommentarer inaktiverade för Ett par färska bilder från sidan more...

En tänkande man

by on sep.11, 2016, under Allmänt skrivande, Vem är Trollet i skogen

16090601
Sitter i gräset längs med vår skogsväg och Rebecca ville ju träna lite fotografering å klart jag ställer ju upp för jag skiter i hur jag ser ut :) Bilden blev ju bra å nja kanske jag tänker också för än har jag några hjärnceller kvar.

Kommentarer inaktiverade för En tänkande man more...

Fotomodell det låter bra va :)

by on aug.15, 2016, under Allmänt skrivande, Vem är Trollet i skogen

Eftersom Rebecca ville fotografera lite så frågade hon mej om jag ville ställa upp som ”modell” . Ja man tar vad man haver för hennes kille Micke vägrar ju i alla fall och Kevin här i stugan vägrar men jag är så gammal så jag skiter i det mesta.
16081410
Ja vad funderar jag på igentligen. Det skulle ni allt vilja veta men det lär jag inte berätta här i alla fall.
16081411
.
16081412
.
16081413
Här var det i alla fall några av alla bilder hon tog. Å jag är inte sur men jag hatar att le på bilder såvida de inte tas när jag inte vet om det :)
.

Kommentarer inaktiverade för Fotomodell det låter bra va :) more...

Gangstern i skogen

by on apr.15, 2016, under Allmänt skrivande, Vem är Trollet i skogen

16041401
Ser jag ut som en gangster så gör jag väl det då på denna bild. Men jag är ju raka motsatsen. Men kunde inte låta bli att ta denna bild då jag skojade med lilla Kevin att jag passade väl i hans Kepa och ha bara sa. Morfar den där har du aldrig på dej när du hämtar mej :)   Nä då jag har den inte på men kunde inte låta bli att ta en bild i alla fall och så tog jag den som min profilbild på Facebook. Å när han fick se den där så skrek han bara. MEN MORFAR och asgarva förstås. Men man har inte roligare än man gör sig.

Kommentarer inaktiverade för Gangstern i skogen more...

Ett par färska bilder

by on mar.17, 2016, under Vem är Trollet i skogen

16031301
Om man nu ska lägga upp några bilder på sig själv så blir det ju inte ofta då det är jag som håller i kameran. Men i mitten av mars var det Kevin som knäppte dessa två bilder på sin gamla morfar.
16031302
Nä jag brukar inte gå så här finklädd men vi var ju hos John som fyllde 30 år och det är ju Kevins morbror så då var vi där och blev bjudna på både Smörgåstårta och kaffe.

Kommentarer inaktiverade för Ett par färska bilder more...

En gangster eller

by on jan.13, 2016, under Vem är Trollet i skogen

16011301
Satt och lekte med fjärkontrollen till min kamera idag och fick till ett par skrämmande bilder :). Jag ser ju nästan ut som en gangster men jag är ju raka motsatsen till det och mitt hjärta påminner nog mer om Nalle Puh. Bilderna är i alla fall färska men det ska plåtas nån dag där det blir bättre bilder och där jag ser mer ”normal” ut eller….
16011303
Det är i alla fall inte bara solglasögon utan det är glasögon som jag har för syns skull fast de behöver man ju igentligen inte ha inomhus :)
16011302

Kommentarer inaktiverade för En gangster eller more...

En färsk bild men…..

by on jan.07, 2016, under Vem är Trollet i skogen

Här är ju en färsk bild på mej men den säger ju inte mycket om mej å är tagen på bion när jag var med mitt barnbarn på StarWars i slutet av December 2015.
16010802
Får väl ta en bra bild vid något tillfälle och ska se när fotografen Rebecca har tid i sin studio. Men hua mej. Bli inte skrämda då.
15121406
Den här bilden togs då jag räddade en liten Domherrehona som flög in i fönstret. Men hon fick vila upp sig och här sitter hon innan hon straxt efter flyger iväg. Bilden är tagen i mitten av December 2015

Kommentarer inaktiverade för En färsk bild men….. more...

Även jag blir med på bild ibland

by on aug.19, 2015, under Allmänt skrivande, Vem är Trollet i skogen

15081901
Så ofta blir jag ju inte med på bild själv eftersom det är jag som håller i kameran men ibland händer det. Som här när Rebecca var inne med Hugo och hälsade på igår då Cassandra och Nicole var här också. Då passade hon på att knäppa en bild där jag sitter vid mitt skrivbord i sovrummet.

Kommentarer inaktiverade för Även jag blir med på bild ibland more...

Dagsfärsk bild

by on maj.08, 2015, under Vem är Trollet i skogen

15050612
Ja riktigt dagsfärsk är den väl inte för den blev tagen igår bredvid dammen då vi testade hur det blir om man fotograferar personer där. Ser att den gamla väderkvarnen av trä som ligger där uppe ska bort i alla fall. Den är ju inte längre hel och den har trots allt stått där i 25 år minst.

Kommentarer inaktiverade för Dagsfärsk bild more...

En ny app i mobilen

by on feb.19, 2015, under Vem är Trollet i skogen

Laddade ner en ny app i mobilen häromdagen och kunde ju inte låta bli att testa den.
15021909
Förutom denna häftiga bild fanns det otroligt många roliga grejer man kunde göra och det bästa av allt var att appen var gratis. Å med denna bild önskar jag mina besökare en riktigt skön natt.
PS: Bilden på mej är dock inte färsk utan är nog säkert 4-5 år gammal.

2 Comments more...

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.